Trening
Legg igjen en kommentar

Rafting!

Nå har jeg fått med enda en ny hobby! Fantastisk! Også noe jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre: nemlig rafting! Det var utrolig morro! Når vi kom inn i strømmen som var den største i løpet av elva vi kjørte på, så bare kosa jeg meg! Trodde jeg skulle syntes det var superskummelt, og at jeg helt klart kom til å dø på meg, men det var jo bare morro! Jeg lo og koste meg hele veien ned!

Jeg er helt klar for å gjøre det igjen! Jeg snakket med guiden, og hun ble jo i fyr og flamme og ville ha med meg ut i Sjoa. Hun fortalte at det var sånn som den største strømmen vi var i hele tiden neddover. Kanskje litt mye? Jeg kunne tenke meg å finne noe som ligger på mellom klasse 2 og klasse 3 i styrke. Om det er noen som vet hvor jeg kan finne det her i Norge helst, så rop ut! Jeg er i alle fall klar!

Tøffeste jeg har gjort hittil!! Bilde fra gorafting.no som vi kjørte med:

This entry was posted in: Trening

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s