Trening
Legg igjen en kommentar

Rafting!

Nå har jeg fått med enda en ny hobby! Fantastisk! Også noe jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre: nemlig rafting! Det var utrolig morro! Når vi kom inn i strømmen som var den største i løpet av elva vi kjørte på, så bare kosa jeg meg! Trodde jeg skulle syntes det var superskummelt, og at jeg helt klart kom til å dø på meg, men det var jo bare morro! Jeg lo og koste meg hele veien ned!

Jeg er helt klar for å gjøre det igjen! Jeg snakket med guiden, og hun ble jo i fyr og flamme og ville ha med meg ut i Sjoa. Hun fortalte at det var sånn som den største strømmen vi var i hele tiden neddover. Kanskje litt mye? Jeg kunne tenke meg å finne noe som ligger på mellom klasse 2 og klasse 3 i styrke. Om det er noen som vet hvor jeg kan finne det her i Norge helst, så rop ut! Jeg er i alle fall klar!

Tøffeste jeg har gjort hittil!! Bilde fra gorafting.no som vi kjørte med:

This entry was posted in: Trening

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s