Dagens sitat, Selvutvikling
Comment 1

Del ditt «Dagens sitat» med oss!

Hva er ditt favorittsitat? Å dele dine sitater, din livskunnskap, ditt motto vil du garantert treffe noens hjerte. Og er ikke det en deilig følelse? Å gjøre dette er blitt en gjenganger over hele nettet, over hele verden. Å dele det som får deg til å gå videre på en dårlig dag, eller det som du identifiserer deg med, og vite at andre leser det og tenker at «DET var smart sagt!» er gøy. Jeg har lest mange gode sitater, og som dere vet deler jeg dem her mer eller mindre daglig. Det hadde vært gøy å se hva dere tenker er et godt sitat. Det er samme hvem det kommer fra, kanksje har du også din egen livsfilosofi; jeg vil gjerne høre! Mitt favorittsitat, som jeg lever livet mitt etter, er det en mann som heter Edward Ludbrook som har sagt:

Nothing amazing comes easy!

Så hva får deg til å smile, tenke på oppnåelsen av dine drømmer, gir deg motivasjon? Del det her!

This entry was posted in: Dagens sitat, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

  1. Her er et fint sitat:

    «Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently — they’re not fond of rules… You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things… they push the human race forward, and while some may see them as the crazy ones, we see genius, because the ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do». – Steve Jobs –

    Og her er et til:

    «Jeg har vært med på mange store og vanskelige sprengninger som ansvarlig skytebas. Men sprengningen av norsk psykiatri, det er den største og mest ansvarstunge jeg noen gang har påtatt meg.” – Arnold Juklerød –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s