Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Nå har jeg bestemt meg! Tenke meg slank!

Nå er det helt klart for meg. Jeg skal ned 5 kilo til. Jeg må tilbake til de gode vanene jeg har hatt med å spise riktig og trene mye. Det har blitt altfor mye kos og soffa i det siste:) Koselig det også (hihi), men det merkes jo på vekta. Jeg har ikke gått så mye opp tror jeg, men heller ikke noe ned. Og jeg var jo ikke ferdig med «prosjektet». Så nå setter jeg i gang i full fart igjen. Trening 4 ganger i uka, og riktig kosthold, det skal bli deilig!

Jeg fikk litt inspirasjon når jeg møtte en kompis i går. Han har gått ned en del, og så virkelig flott ut. Jeg vet han har drevet med Tenk deg slank; han skal nemlig være med å selge og promotere konseptet:) Så det var gøy å se at han også har fått med seg et poeng eller to! Det funker vettu!

Jeg skal se å gå ned disse kiloene litt med hastverk, rett og slett fordi det er litt motiverende for meg. Det vanlige er jo ca 1 kilo i uka, så da blir det 5 uker frem i tid. Etter det er det å stabilisere, og se om jeg skal fortsette ned eller om jeg skal holde meg der. Jeg er jo ute etter en trivselsvekt – så jeg vil komme meg ned et sted jeg klarer å holde meg ved hjelp av å spise riktig og trene sånn passe, ikke nødvendigvis en vekt hvor jeg må «pine» meg for å holde meg ved. Jeg vil kose meg med maten jeg!

Mandag er dagen. Jeg har jo barn hele helgen – 2 stykker denne helgen faktisk, så det blir nok ingen trening i morra:) Men mandag skal jeg få tatt meg en tur på treningssentret på dagen. Å jeg gleder meg! Skal bli så deilig! Har vært på tur ute og syklet og gått raske turer og sånn i det siste altså, så har ikke stivnet helt, men liker meg jo godt inne på sentret, så gleder meg til å komme igang med det igjen.

Så dere får heie på meg fremmover – nå blir det alvor! Heia meg!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s