Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Generation ME

Jeg er av den oppfattning at man kan klare det man setter seg mål av å gjøre. Jeg er jo en del av det man kaller Generation ME. Generasjonen som ser på seg selv som det viktigste i livet sitt. Generasjonen som er opptatt av sosiale media for å fronte seg selv, fortelle alle om seg selv. Generasjonen som forventer lykke, suksess og rikdom. Gjerne uten at man skal gjøre noe for det. 
Dette høres kanksje negativt ut, og jeg mener at noen i vår generasjon forventer at alt skal falle ned i fanget deres, uten at vi skal gjøre noe for det – og det gir et negativt bilde på vår generasjon. Derimot mener jeg at det positive med vår generasjon er faktisk også det samme utgangspunktet – at man tror såpass på seg selv at man tør gjøre ting som vår forrige generasjon ikke turde. Gå etter drømmene våre, drømme STORT, og ikke minst forvente at vi fortjener det når vi kommer dit. 
Jeg har oppnådd mye i livet mitt. Jeg har hatt stor suksess, på mange fronter i livet. Det jeg ser som kan gjøre at man «søler bort» denne oppnåelsen, er å havne i den fella som jeg også har gjort, sammen med mange andre i min generasjon. Fordi vi forventer at fremtiden er like lys hele tiden, sparer vi ikke på noe. Vi setter ikke av til hardere tider. Vi sparer ikke. Vi sparer ikke på noe: vi lever stort! Dette gjelder ikke bare penger, men for eksempel også kjærlighet. Om det ikke funker i det ene forholdet MED EN GANG, går vi bare videre og forventer at vi skal finne noe som er PERFEKT, noe bedre.Vi gir kanksje opp for fort. Fordi vi fortjener å finne noe bedre. Jeg sier ikke at vi ikke fortjener det – men som mitt motto er: Nothing amazing comes easy! Det har jeg fått lære the hard way. Det at jeg har hele tiden forventet at for eksempel pengene skal strømme inn, har ført til at jeg har brukt opp alle sammen. Det at jeg hele tiden har forventet at jeg skal finne et perfekt forhold, har ført til «mange» usuksessfulle.
Dr Phil har laget et program om dette. Det er gøy å høre noen andres tanker om dette – og ikke minst en som hører til i generasjonen før oss. På hans blogg finner du følgende tanker fra han: 

«But it’s more than just about money. It appears that we’ve lapsed into a phase where we reward children just simply for existing, rather than for achieving or performing.  If you don’t think so, just follow a Little League baseball team or a small fry basketball league, and you’ll see that every kid on the team gets a trophy at the end of the year, regardless of whether they ever won a game or even scored a run or a basket. Now I’m all about building self-esteem, but doesn’t there have to be some connection between conduct and confidence, performance and reward and between choice and consequence?» (Kilde: Dr Phil.com).

Jeg tror det positive hos oss, og for oss, er at vi kan klare oss bedre enn generasjonene før oss – MEN det vi trenger å innse er at det er ingenting som kommer til å DETTE ned i fanget vårt. Det fins mange utrolige muligheter der ute, og om man tør gå utenfor sin egen comfort zone, og tørre å gjøre noe som er utrolig; da vil du få noe utrolig tilbake. MEN dette betyr at man må GJØRE noe: man må jobbe for det! Man kan bygge opp noe stort, være det seg i familielivet, karrieren vår, i kjærlighetslivet. Men man må jobbe for det: jobbe hardt! 
Nothing amazing comes easy!! 


bilde hentet fra iform.no 
This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s