Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Trening!

Da var jeg kommet hjem fra dagens treningsøkt! En tur i studio med 500 kalorier borte fra kroppen! Ettersom jeg prøver å gå ned i vekt, er det viktig å ikke få i seg like mange kalorier som jeg trener bort – så jeg lever på flytende føde frem til luch. Jeg drikker et YT mellommåltid til frokost, sammen med en sjokoladekaffe (MÅ ha, bare MÅ ha). Dette er ca 270 kalorier. Etter trening tar jeg meg et YT prestasjonsmåltid. Dette er vel litt over 200 kalorier i den også, med mye proteiner i, slik at jeg bygger opp muskelmassen min. Dermed er jeg foreløpig i minus i dag!

Jeg jobber litt hjemme, og studerer litt, før jeg får i meg mere mat, så da har treningen hatt en effekt. Det er veldig deilig å ha denne muligheten til å trene på dagen. Ikke minst er det veldig få mennesker på treningen, så jeg slipper å vente på apparatene. I dag har jeg tatt et program jeg har for nakke, rygg og skuldre, ettersom jeg sliter litt med nakken. Blir veldig stiv og har veldig harde muskler, så jeg prøver å løse opp litt og ikke minst bli sterkere, så jeg klarer å bære rundt på alt mulig i hverdagen.

Jeg har som mål å i alle fall trene 3 ganger i uka. Det må til om jeg skal klare å gå ned noen kilo. Jeg vil trene 2 ganger i studio med styrketrening og 1 gang i sal med en eller annen form for time, slik at jeg får litt kardio trening også. Alt er viktig for å ha en aktiv, og sunn livsstil. Og jeg gleder meg over det! Jeg er motivert og kjenner på hvor deilig det skal bli å trene meg sterk og sunn!

Jeg kommer til å blogge om hvordan min ferd til en sunnere livsstil blir. Jeg skal fortelle dere litt om et program som NIMU har, som jeg kommer til å følge ved siden av å spise sunnere og trene mer, og det heter Tenk deg slank. Jeg har meldt meg på en kurs- og vektklubb som går over 1 år, med 24 webseminarer og hypnosefiler. Disse skal hjelpe meg med å lære meg psykologien bak en VARIG livsstilsendring. Jeg har ikke lyst til å gå på «kur», jeg vil gå ned sakte men sikkert og etablere en livsstil som jeg kan leve med resten av livet, og dermed holde kiloene borte. Ifølge forskning så virker ikke 95% av alle slankekurer, ettersom man legger på seg minimum det man har gått ned, noen ganger noen flere kilo, i løpet av 5 år. Jeg vil ikke være med i den statistikken, så jeg tar den tiden jeg behøver. Sakte men sikkert skal jeg ned i vekt, og bli sterkere og i bedre form! Dette blir bra!

bilde hentet fra google.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s