Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Comment 1

Trening for å gå ned i vekt

Det er mange gode blogger om trening og vekt på wordpress. Jeg vil anbefale og linke til en del av dem etterhvert som jeg finner gode temaer. Akkurat nå har jeg lyst til å dele med dere litt om hvordan man kan gå ned i vekt med trening.

Dere kjenner sikkert til en blogg her på worldpress som heter Treningsfysiolog. Forfatteren av denne bloggen har utdanning, og vet hva han snakker om. Han jobber som personlig trener, og jeg tenkte det kunne være bra for alle som tenker å gå ned litt i vekt å høre på det han sier.

Det å gå ned i vekt dreier seg jo om å forbrenne mer enn det du tar inn, og ved å sette opp aktivitetsnivået, forbrenner du mer, og går fortere ned i vekt. Det fins mange måter å trene på, og her har du noen tips til hvordan du kan trene deg ned i vekt med styrketrening!

Jeg er veldig glad i styrketrening, og er i studio i alle fall 2 ganger i uka. Jeg trener ikke veldig hardt, men jeg ser at jeg fort forbrenner mange kalorier allikevel (vi har wellness system på treninga som regner ut hvor mange kalorier hver øvelse forbrenner), derfor trives jeg godt med det!

Les og kos dere!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s