Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Dagens sitat!

«Everyone chooses one of two roads in life – the old and the young, the rich and the poor, men and women alike. One is the broad, well-traveled road to mediocrity, the other the road to greatness and meaning. The range of possibilities that exists within each of these two destinations is as wide as the diversity of gifts and personalities in the human family. But the contrast between the two destinations is as the night is to the day.»

Dr. Stephen R. Covey

This entry was posted in: Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s