Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Positiv Psykologi!

Da har jeg vært inne på Amazon og bestillt masse bra bøker! Mamma må jo ha alle bøkene til studiene, og jeg har bestillt noen flere kopier av noen av dem. Jeg er jo i full gang med å lese, og jeg må si at det er mye fantastisk lesing i bøkene jeg har fått anbefalt av Sigurd. Jeg har blant annet bestillt 2 kopier til av boka Learned optimism av Martin Seligman. Det er en fantastisk bok, som alle burde lese!

Den handler om positiv psykologi, en retning som springer ut fra kognitiv psykologi, som baserer seg blant annet på Seligman sin forskning på dyr, og etterhvert undersøkelser med mennesker, som viser at om man tenker optimistisk vil man klare verdens strabaser bedre enn om man tenker pessimistisk. Forsøkene viser at dette går an å lære seg, og at det er en vane. Og dette er jo gode nyheter! Prøv bokens test, som ble brukt i hundrevis av undersøkelser blant annet blant deprimerte mennesker, for å avdekke deres tankemønstre. Den er morsom og bra utformet, og gir resultater man kan faktisk bruke til noe!

Jeg vil absolut anbefale dere å lese mer om positiv psykologi og Martin Seligman!

This entry was posted in: Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s