Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mindfullness meditasjon – foredrag!

For alle som er intressert i forskningen bak mindfullness meditasjon – en form for meditasjon som faktisk øker aktiviteten i hjernen din; rett og slett trimmer «hjernemusklene». Dette kan videreutvikle viktige evner som empati og tilstandskontroll. Dette vil igjen gjøre at du kan hanskes bedre med hva livet velger å sende din vei! Foredraget er lang, men forklarer hva en forsker ser i metoden.

This entry was posted in: Selvutvikling, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s