Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling
Legg igjen en kommentar

God kveld!

Ja, da var jeg her da! På denne bloggen kommer jeg til å bruke tid på selvutvikling, både min egen og andres. Jeg jobber i dag for Psykolog Sigurd Stubsjøen i selskapet Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, forkortet NIMU, og jeg studerer også ENLPP hos han. ENLPP står for Effektiv NLP og Psykologi, som er en metode utviklet av Sigurd, som gjennom over 20 år som terapaut, psykolog, hypnotisør, kursholder og forfatter har forsket frem, og består av det som er mest virkningsfullt av både NLP og psykologi. Jeg kommer til å fortelle om studiene også; det er fantastisk morro!

Dette blir gøy!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s